Opening, Jubileum en Open Huis bij De Laarman

De afgelopen jaren is het Sallands Landbouwmuseum De Laarman in Luttenberg grondig verbouwd en gerenoveerd en was er een officiële her-opening voorbereid voor 3 april 2020. Net daarvoor brak de Corona-crisis uit en werd dit uitgesteld naar voorjaar 2021. Dan zou er meteen aandacht zijn voor het 25-jarig jubileum van het museum.

Ook dit feestje ging niet door. Toch willen we graag een officieel moment om stil te staan bij deze twee hoogtepunten. Daarom zijn er op 10 en 11 september twee feestelijke dagen ge-pland voor iedereen die meegeholpen heeft aan de realisatie van het nieuwe museum.

Op 12 september van 10.00-17.00 uur is er een Open Huis voor ieder die met eigen ogen wil zien hoe mooi het museum is geworden.

Redactie
Redactie
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,002VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer