Open week leercentrum SeniorWeb in de Raaltese bieb

Meer leren over de digitale wereld

Met ingang van dit jaar is er een Leercentrum van SeniorWeb in Raalte. In de Bibliotheek worden diverse cursussen aangeboden. Van dinsdag 22 tot en met donderdag 24 januari houdt het Leercentrum elke dag open ochtend.

Van 10.00 tot 12.00 uur is iedereen welkom voor informatie over cursussen, een testje van je digitale vaardigheden, een kop koffie en persoonlijk advies. Deze dagen vallen in de landelijke Open Week van SeniorWeb. Dat is een organisatie die de digitale wereld begrijpelijk, toegankelijk en leuk maakt voor iedereen.

Een belangrijke rol van de Bibliotheek is dat we mensen helpen basisvaardigheden te leren. Naast taalvaardigheid zijn nu ook kennis en begrip van de digitale wereld onmisbaar om je te redden in onze maatschappij. De Bibliotheek Salland is dan ook blij dat we vanaf 2019 nauw samenwerken met SeniorWeb. In het Leer&Meer Plein in de bibliotheek in Raalte gaan we allerlei verschillende cursussen aanbieden. Het aanbod aan cursussen groeit steeds en staat op de website van de Bibliotheek Salland: www.bibliotheeksalland.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie