Open dag stamboomonderzoek in Wijhe

Foto: Historische verreniging
Het jaar is nog niet voorbij. Het is dan ook zeker niet te laat om bezig te gaan met het onderzoeken van uw familiegeschiedenis. Kom naar onze open dag genealogie in het Wijhes Museum op zaterdag 9 december. Vrijwilligers van de Historische Vereniging Wijhe kunnen u veel informatie geven over uw eigen familiehistorie of dat van iemand anders waar u mee bezig bent. Dan heeft u straks de mogelijkheid om gezellig onder de kerstboom uitvoerig te verhalen over uw voorouders.
U bent tijdens de open dag welkom van 10.30 tot 16.00 uur aan de Kerkstraat 34 in Wijhe. De toegang is gratis en u hoeft niet perse lid te zijn van de Historische Vereniging Wijhe. Heeft u helemaal geen kennis van stamboomonderzoek? Ook dan bent u welkom. Wij helpen u graag op weg. Wij beschikken over veel informatie uit de Wijhese bevolkingsadministratie, gegevens uit het kadaster tot 1832, oude kaarten en plattegronden, krantenknipsels, oude foto’s, bidprentjes of gegevens uit het negentiende eeuwse begraafregister. Misschien beschikt u zelf over oude akten of foto’s uit uw familie of over uw woning of boerderij die we mogen scannen? Wij zijn u dan zeer dankbaar en ook anderen zullen blij zijn met uw gegevens. Wij kunnen ter plekke scannen, dus het materiaal kunt u zo weer mee naar huis nemen.
Onze open dagen genealogie zijn elke tweede zaterdag van de maand, van september tot en met april. De volgende data zijn zaterdag 13 januari en zaterdag 10 februari. Wij hopen u eens te ontmoeten en iets voor u te kunnen betekenen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie