Op zoek naar nieuwe eetkamerstoelen?

Door middel van mooie eetkamerstoelen maak jij een eethoek echt in stijl af. Echter hebben de mooiste eetkamerstoelen, het hoogste prijskaartje. Wij hebben hier een oplossing voor gevonden: de fabrieksverkoop. Tegenwoordig hebben veel partijen acties waarin zij de prijzen van de fabriek hanteren, hierdoor krijgen wij als consument hoge kortingen. Maar wist jij dat er tegenwoordig ook fabrieken zijn die zelf producten zoals meubels verkopen? Deze partijen hebben als het ware constant een fabrieksverkoop en dit komt voor ons consumenten goed uit! Wil jij meer weten over het aanschaffen van nieuwe eetkamerstoelen bij een fabrieksverkoop? In deze blog vertellen wij je er alles over!

Hoe werkt een fabrieksverkoop?

Als u een meubel bij een fabrieksverkoop aanschaft, dan profiteert u van de beste prijs voor een product. Maar hoe kunnen zij deze voordelige prijs aanbieden en de traditionele meubelhandel niet? Bij de traditionele meubelhandel zijn er veel diverse partijen betrokken. Van importeurs tot transporteurs tot groothandels, al deze betrokken partijen moeten geld verdienen. De consument is degene die voor al deze schakels in het proces moet betalen. In het geval van de fabrieksverkoop verzorgd de fabriek het hele logistieke proces achter de schermen. De dure andere partijen worden hiermee uit het proces gehaald waardoor de marges die importeurs en groothandels vragen komen te vervallen. De hoge kosten van op- en overslag zijn in dit geval ook niet meer van toepassing. De winst is dus voor de consument.

Kwaliteit

Een goedkope eetkamerstoel is natuurlijk ideaal, maar je wilt natuurlijk ook wel een meubel dat van goede kwaliteit is. Gelukkig lever je bij een fabrieksverkoop zeker niet in op kwaliteit. De voordelige prijs heeft niet te maken met de kwaliteit van het product, maar met het goedkopere logistieke proces. De kwaliteit is net zo goed als wanner je de eetkamerstoel in een meubelzaak zou aanschaffen. Vind je dezelfde eetkamerstoel toch voor een lagere prijs terug in een meubelzaak? Dan is de kwaliteit van het meubel waarschijnlijk een stuk slechter. Een fabrieksverkoop bezuinigt nooit op de kwaliteit, maar op de tussenhandel. Zorg ervoor dat je altijd de kwaliteit checkt van de meubels voordat je overgaat tot aankoop.

Garantie

Het zou eeuwig zonde zijn wanneer jij je droom stoelen hebt gekocht en de schroeven van deze stoelen er al na twee weken uitvallen. Bij een fabrieksverkoop is dit zeker niet het geval. U heeft ook bij een fabrieksverkoop gewoon recht op garantie. Vaak krijgt u dan ook langer garantie. De meeste fabrieksverkopen bieden u 3 jaar aanvullende garantie. Zo kun jij dus nog lang genieten van jouw nieuwe eetkamerstoelen!

Sportnieuws uit de regio Salland

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie