Ook Blomme langer onder contract Go Ahead Eagles

Vorige week werd het contract van doelman De Lange opengebroken, afgelopen woensdag gebeurde hetzelfde bij de Belgische middenvelder Blomme die ook bijtekende tot 2026.

Een tweejarige verlenging van het contract is voor Xander Blomme een beloning en bevestiging: “Mijn goede gevoel bij de club is de belangrijkste reden geweest om mijn contract te verlengen”, zegt Xander op de clubwebsite.

Stappen maken
De 21-jarige Xander spreekt over een wederzijds vertrouwen, zeker nadat hij eind vorig seizoen al diverse goede wedstrijden speelde: “Ik heb aanvankelijk geduldig moeten wachten op mijn kans. Dit seizoen wil ik zowel persoonlijk als met het team verdere stappen maken.”

Enorme drive
Technisch manager Paul Bosvelt is vol vertrouwen: “Xander heeft zich het afgelopen jaar knap omhoog geknokt in de hiërarchie. Uiteindelijk heeft hij de nodige speelminuten gemaakt in het eerste elftal. Zijn kwaliteiten en enorme drive zijn voor hem een goede basis om zich verder door te ontwikkelen als speler.”

Erik van Luttikhuizen
HOOFDREDACTEUR - - Momenteel bekleedt de 55 jarige Erik de functie van hoofdredacteur en is dagelijks werkzaam op de hoofdredactie in Wijhe. - - Daarnaast is de geboren en getogen Deventenaar (onbezoldigd) actief als verslaggever bij alle Go Ahead Eagles wedstrijden. Dat verslag is wekelijks te horen in Salland Sport.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer