Ontwerper uit Broekland organiseert workshop voor mensen met bouw- en verbouwplannen

Op zaterdag 6 april geeft ontwerper Marten Jansen uit Broekland weer een workshop voor mensen met bouw- en verbouwplannen. Onderdeel van de workshop is een inspiratietour door Salland, waarin verschillende in het oog springende ontwerpen worden toegelicht. De workshop is gratis.

Tijdens de workshop neemt Marten deelnemers bij de hand op weg naar hun toekomstige droomhuis. De ontwerper laat in de workshop zien wat prettig wonen is en wat er gebeurt als je traditionele denkbeelden over bouwen en wonen loslaat. Marten: “Hoe kom je tot je droomhuis? Die vraag beantwoord ik in de workshop. Aan de hand van sprekende voorbeelden laat ik zien wat er gebeurt als je referentiekaders en traditionele denkbeelden over wonen loslaat.”

De workshop is ook geschikt voor mensen die een bestaand huis willen verbouwen. Tijdens de inspiratietour, het middagdeel van de workshop, laat de ontwerper zowel nieuwe als fraai verbouwde huizen zien. Over de inspiratietour zegt Marten: “Uiteindelijk moet je vooral naar jezelf en je eigen dromen kijken, maar inspiratie opdoen kan het vuurtje aanwakkeren.”

Gasloos bouwen
Tijdens de inspiratietour bezoeken deelnemers ook hetDuurzaamheid Inspiratie Centrum in Broekland. Marten: “Duurzaamheid is voor iedereen die gaat bouwen een thema. Gasloos bouwen is sinds afgelopen zomer immers verplicht. Hoe ga je daar mee om? En wat zijn de alternatieven voor gas? Die vragen beantwoord tijdens ons bezoek aan het Duurzaamheid Inspiratie Centrum.’

De workshop vindt plaats op zaterdag 6 april van 10.00 tot 15.00 uur bij de studio van Marten Jansen aan de Laarhoeksweg 7 in Broekland. Meer informatie en inschrijven ophttp://www.droomdagsalland.nl.

Sportnieuws uit de regio Salland

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie