Officiële opening Heinose Pompdagen 2023!

Er is lang naar uitgekeken, maar gisteravond was het dan eindelijk zover: de officiële opening van de Heinose Pompdagen 2023! De opening van het jaarlijks terugkerend feest, dat werd geopend door voorzitter Brigitta Lindeboom en waarnemend burgemeester van Raalte Arco Hofland, trok veel bezoekers.

Het kan je niet ontgaan zijn dat de Heinose Pompdagen deze week plaatsvinden. Het is de organisatie dit jaar wederom gelukt een gevuld programma samen te stellen en op social media is er met veel creativiteit aandacht geschonken aan het evenement. Niet zonder reden natuurlijk: deze week wordt namelijk alweer de 35e editie gevierd!

Officiële opening
”Wat een passie schuilt er in deze organisatie!” Dat vertelt Hofland enthousiast in zijn tweet die hieronder te zien is. ”Complimenten aan de vrijwilligers die dit feest mogelijk maken. Ik wens iedereen veel plezier!”

Tekst gaat verder onder tweet

Tweet van Arco Hofland over de Heinose Pompdagen 2023 die woensdag
officieel werd geopend.

Programma
Gistermiddag werd onder andere al de Kermis geopend op het Marktplein en testten deelnemers hun kennis tijdens de pubquiz. In de tweet geeft Hofland het al aan: vandaag (en de komende dagen t/m zondag 20 augustus) is er een vol programma met o.a. muziek, sport en spel. Zo kun je onder andere rondstruinen over de kinderkleedjesmarkt en Donderse markt, geeft In the Attic artiesten met Heinose roots de kans podiumervaring op te doen en is er een viswedstrijd voor de jeugd.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer