Nieuws uit het Dorpshuus in Heino

Na de zomer zijn weer diverse activiteiten in het Dorpshuus en rondom Heino. Verschillende werkgroepen zijn al weer actief geweest om een leuk programma te maken. We hopen dat we iedereen weer kunnen ontmoeten.

Iedere woensdagmorgen kun je aansluiten bij OED (ontmoeting in Eigen Dorp) voor een praatje en koffie. En op de donderdagmorgen is er Handwerkcafé, ook daar is men welkom voor een praatje en koffie en ondertussen kan er gehandwerkt
worden.

8 september Film     A man called Otto
A Man Called Otto’ is gebaseerd op de komische en ontroerende New York Times-bestseller en vertelt het verhaal van Otto Anderson, gespeeld door topacteur Tom Hanks. Otto is een norse weduwnaar met vastgeroeste gewoonten. Wanneer er een druk jong gezin naast hem komt wonen, krijgt hij te maken met de goedgebekte en hoogzwangere Marisol. Uiteindelijk ontstaat er een wonderlijke vriendschap die Otto’s leven op zijn kop zet. Een remake van de Zweedse film ‘ En Man Som Heter Ove’ uit 2015.

10 september Dijkentocht
Op 10 september fietsen we de inmiddels traditionele Dijkentocht. Altijd een mooie route en met vrienden een leuke dag uit! Start en finish is als altijd: Dorpshuus Heino en je kunt daar al terecht vanaf 9.00 uur voor koffie en start. Er zijn twee routes uitgezet; 40 km. en 58 km. De lange route gaat naar de rand van de Veluwe en Hattem en we fietsen op knooppunten over mooie dijken en vast en zeker voor veel deelnemers weer nieuwe fietspaden. Ook de korte route zal via Hattem gaan. De korte route is deels met pijlen.

Kosten van deelname zijn € 4,00 pp.

Doe jij vrijwilligerswerk in de gemeente Raalte? Meld je dan aan voor de DANKZIJVRIJWILLIGERS 2023
Op woensdagavond 25 okt. ben je welkom in het Dorpshuis in Lierderholthuis en dinsdag 31 okt. in de Belte in Nieuw Heeten.

Opgeven kan op deze site
DankZij vrijwilligers 2023: Voorstelling ErnestBeuving | Vrijwilligerspunt Raalte en WijZ Welzijn

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,063VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer