Nieuwe voorzitter CDA Dertigers Netwerk niet meer uit Salland.

Het Dertigers Netwerk van het CDA in Overijssel heeft een nieuwe voorzitter na vertrek van de oud voorzitter naar het landelijke Dertigers Netwerk. De Hardenbergse Piet-Cees van der Wel neemt het stokje over van de in Olst–Wijhe wonende Lisanne Spanbroek die 2,5 jaar voorzitter was. Het Dertigers Netwerk organiseert activiteiten voor en door dertigers en houdt hierbij nadrukkelijk rekening met de drukke agenda’s die deze doelgroep in de spits van het leven heeft.
‘Ik kijk met veel plezier terug op de afgelopen jaren en de mooie activiteiten die georganiseerd zijn. Er is nieuw leven geblazen in het netwerk in onze provincie en naast een harde kern weten we ook steeds nieuwe mensen aan te trekken.’ geeft Lisanne Spanbroek aan.
De Sallandse is inmiddels aan de slag gegaan als vicevoorzitter bij het landelijke CDA Dertigersnetwerk en blijft de activiteiten in Overijssel bezoeken. Haar opvolger is het Hardenbergse raadslid Piet-Cees van der Wel tevens campagneleider van CDA Overijssel. ‘Ik heb er heel erg veel zin in en zie vooral uit naar de ontmoetingen met elkaar. Waarin we discussiëren over de politiek van vandaag en morgen, maar het vooral ook gezellig hebben met elkaar.’

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie