Nieuwe editie In The Attic Music Festival biedt kansen aan zolderkamer bands

Podiumkansen bieden aan bandjes die niet verder kwamen dan de zolderkamer, dat was het doel van Danny Land. Met dit doel is het In The Attic Music Festival ontstaan in 2010. Na meer dan 20 edities is de kaars nog steeds niet uitgebrand en dus is er aankomende zaterdag 18 november weer een nieuwe editie.

“Na meer dan 20 edities kunnen we zeggen dat de animo nog steeds erg groot is, en na een geslaagde editie op de Pompdagen in Heino kunnen we rustig zeggen dat wij als organisatie ook steeds enthousiaster worden”, vertelt de organisatie van het festival. Deze organisatie bestaat uit zes man die, op een enkele na, zelf ook actief zijn in bandjes.

Nieuw leven in carrières blazen
Naast kansen bieden aan zolderkamer bands, biedt het In The Attic Live Music Festival ook kansen voor herintreders in de muziekscene: “Wij geloven in het bieden van kansen aan opkomend talent en muzikanten die na een pauze hun passie voor de muziek willen hervatten.” De organisatoren willen het ideale platform bieden, zonder drempel, om te spelen voor een mooi publiek.

Nieuwe connecties maken
Dit aankomende evenement gaat volgens de organisatie niet alleen om optredens, maar ook om het opbouwen van waardevolle connecties: “Hier kun je gelijkgestemde artiesten ontmoeten, ervaringen delen en zelfs nieuwe muzikale samenwerkingen smeden. Onder het genot van een hapje en drankje op een mooie locatie werkt dat natuurlijk het best!”

Gratis toegang
Het In The Attic Live Music Festival kent voor deze zaterdag een line-up van vijf bands. Zij staan vanaf 20:00 uur op het podium bij eetcafé Marktzicht in Heino: “Om de liefde voor muziek te delen, is de toegang tot ons festival helemaal gratis. We willen dat iedereen de kans krijgt om de magie van liveoptredens te ervaren!”

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer