Nieuw Sion Choir zoekt mannen die kunnen zingen

Het NSC ( New Sion Choir) is op zoek naar bassen en tenoren die met ons mee willen zingen en wellicht met ons mee willen op koorreis naar Engeland. Het NSC zingt veel muziek die geworteld is in de Engelse kerkmuziek traditie. We doen dit o.a. 4x per jaar tijdens een vesper in de kapel van het Nieuw Sion Klooster in Diepenveen.

We willen graag groeien om onze koorklank nog mooier te maken. Daarvoor zoeken we tenoren en bassen. Je kunt kennismaken met het koor door een paar keer mee te zingen. Spreekt het je aan dan doe je een stemtest. We verwachten van je dat je zelfstandig, ondersteund met midifiles, kunt oefenen. We vinden het ook belangrijk dat je dat je zelfstandig kunt zingen.

Interesse? Kom naar de open repetitie op 13 september en maak kennis met het koor en onze muziek. Wij repeteren elke dinsdagavond vanaf 19.45 uur in het Klooster Nieuw Sion. Vulikerweg 6, 7431 PJ Diepenveen. Vragen? Mail naar info@newsionchoir.n

Marcel Schaufeli
Marcel Schaufeli
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,012VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer