Nieuw prentenboek over een koe zonder veren

Het derde prentenboek van Nienke van Dijken en Jasper Hofman is klaar.
De eerste twee prentenboeken zijn succesvol ontvangen en zelfs het laatste prentenboek heeft een nominatie voor de Indie Awards (beste landelijke kinderboek self publishers) ontvangen. Nu komen zij nu met een fantastisch nieuw verhaal. Over een koe zonder veren, een varken op een nest, en nog veel meer bijzondere boerderijdieren. Een prachtig verhaal op rijm over zelfvertrouwen, samenwerken, dromen en talenten, maar bovenal jezelf durven en mogen zijn!

Jasper: De ideeën ontstaan vooral doordat mijn vrouw Nienke al 20 jaar werkzaam is in het onderwijs, maar tijdens de vakantie gaan we dan brainstormen en ontstaat er weer een idee voor een boek.

Nienke: “We zijn allemaal verschillend, zowel in uiterlijk als in dat wat we kunnen en in wie we zijn. Iedereen is anders met z’n eigen knappe talent! Daarom het verhaal over een koe met een ander uiterlijk en andere ouder. Peuters en kleuters vinden het vooral leuk maar gaan ook met ouders in gesprek over dat anders zijn en helemaal prima zijn.

Uitnodiging feestelijke boekrelease

Op zaterdag 11 maart van 14.30 – 15.00u is iedereen van harte welkom tijdens de feestelijke boekrelease bij de nieuwe boekwinkel Jacobs & Jansen in Wijhe.

Prentenboeken met een plus

Ook bij dit boek is een uitgebreid lespakket beschikbaar voor de onderbouw van het basisonderwijs. De herhaling van de tekst in het verhaal oefent op een speelse manier de taal- vaardigheid en het beginnend lezen. Thema’s: de boerderij, de gouden weken, identiteit, familie, dit ben ik, talenten, vriendschap, fantasie.

Salland1-verslaggever Martijn interviewde onlangs Jasper en Nienke over het vorige prentenboek en hun werk bij Locus Jak https://www.youtube.com/watch?v=usNP43T8CMA

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,015VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer