Nationale ZwemChallenge bij Zwembad Tijenraan in Raalte

Zwembad Tijenraan in Raalte organiseert op zaterdag 18 mei 2019 de Nationale ZwemChallenge. Door het afleggen van een Fun- en een Survivalparcours in het wedstrijdbad kom je er achter of het nog goed zit met jouw zwemvaardigheid. De Challenge is bedoeld voor iedereen, kinderen én volwassenen, met minimaal een A diploma. Daag je vrienden, ouders, opa of oma uit en doe mee! Alle deelnemers ontvangen een deelnamecertificaat en een medaille en – indien nodig – een persoonlijk advies om de zwemvaardigheid te verbeteren. Tijdens de ZwemChallenge zijn ook het instructiebad, het therapiebad, het bubbelbad en de glijbaan geopend voor recreatief zwemmen!

Ook al doe je niet mee met de challenge, je mag dus wel komen zwemmen. De Nationale ZwemChallenge wordt gehouden in het kader van de eerste Nationale M aand van de Zwemveiligheid. Deze campagne is een initiatief van de stichting Nationale Raad Zwemveiligheid en gekoppeld aan het kennisproject NL Zwemveilig.

Jaarlijks verdrinken nog steeds kinderen en volwassenen. Met de Nationale Maand van de Zwemveiligheid wordt extra aandacht gevraagd voor het belang van de zwemveiligheid van iedereen in Nederland. De Nationale ZwemChallenge: zaterdag 18 mei van 16.00 tot 18.00 uur in Zwembad Tijenraan. Meer informatie of aanmelden? Kijk op zwembadtijenraan.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie