Nacompetitiefinale Heino live in Salland Sport

Vanmiddag om 14:00 uur begint de finale voor een plek in de hoofdklasse (volgend jaar 4e divisie) tussen Heino en AGB. De wedstrijd is in Lelystad en Salland Sport zendt de wedstrijd natuurlijk live uit via de radio op Salland1.

Heino heeft al een flinke weg richting de finale achter de rug. De eerste ronde hoefden zijn niet te spelen. In de tweede ronde won het met 2-0 van Sarto en in de derde rond won het met 3-1 van RKSV Minor. De 4e ronde is vandaag en dat is gelijk ook de finale.

Wie de tegenstander voor Heino zou worden in deze finale was nog een tijd onduidelijk. De wedstrijd tussen VV AGB en FC Boshuizen was in de 94e minuut gestaakt. De stand was toen 2-1 voor AGB. Nadat de laatste minuten donderdag gespeeld waren, was de stand onveranderd. Daardoor treedt Heino vanmiddag dus aan tegen de Amsterdamse ploeg AGB. De wedstrijd vind plaats op neutraal terrein in Lelystad.

Vanaf 14:00 uur wordt de finale van Heino dus live uitgezonden in Salland Sport. Naderhand komt trainer Martijn de Vogel in de uitzending om na te beschouwen op het finale duel.

Naast het live voetbal is er natuurlijk ook sportnieuws. Zo is een Sallandse wielrenner kampioen geworden bij de beloftes en is er veel nieuws over transfers en de 1e training en wedstrijd van Go Ahead Eagles in Terwolde.

Heb jij nog sportnieuws? App het door naar 0572-360188 en wij zullen het benoemen op zender!

Luisteren kan via 105.1 (Raalte), 105.7 (Olst-Wijhe) en 107.3 FM (Deventer), DAB+, TuneIn en natuurlijk via www.salland1.nl. Ook kun je meekijken op de TV-zender van Salland1. Ziggo kanaal 40 of KPN kanaal 1391.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,011VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer