Nabeschouwingen zondag 9 oktober

Afgelopen zondag kon je in Salland Sport luisteren naar nabeschouwingen met diverse trainers en speler uit de lokale voetbal, handbal en tafeltennis. Zo was bijvoorbeeld Herman Harleman in de uitzending voor een nabeschouwing na de gestaakte Deventerderby tussen De Gazelle en IJsselstreek.

Naast nabeschouwingen (met o.a. met Stef Koppejan van Swift) was er ook een interview met Johan van Felius van het jeugdteam van Swift. De interviews en nabeschouwingen zijn hieronder te beluisteren.

Voetbal

Trainer Martijn de Vogel na de voetbalwedstrijd Heino – De Zouaven in de 4e divisie zondag. Eindstand 1-2. Heino staat 16 van de 16 in de stand met 1 punt.

Trainer Rowdy van der Hoop (Colmschate’33) na de voetbalwedstrijd Colmschate’33 – Overwetering in de 3e klasse D zondag. Eindstand 3-2. Colmschate’33 staat 2e van de 14 in de stand met 6 punten. Overwetering staat 11e met 3 punten.

Trainer Herman Harleman (De Gazelle) na de gestaakte voetbalderby De Gazelle – IJsselstreek in de 4e klasse G zondag. Tussenstand bij staken 1-1.

Trainer Remco Goldenbeld na de voetbalwedstrijd Vilsteren – Go Ahead Deventer in de 5e klasse E zondag. Eindstand 3-1. Go Ahead Deventer staat 9e van de 12 in de stand met 3 punten.

Handbal

Trainer Gert Wessels na de handbalwedstrijd Avanti Wilskracht DS1 – Lettele DS1 in de Hoofdklasse B. Eindstand 26-25. Lettele staat 10e van de 12 in de stand met 0 punten.

Tafeltennis

Speler Stef Koppejan na de tafeltenniswedstrijd FTTC (Franeker) – Swift in de 2e divisie D. Eindstand 6-4.

Interview met Johan van Felius. Hij is de coach van jeugdteam Swift. Dat team speelt in de Landelijke A-competitie; de hoogste klasse van de jeugd. Opvallend: de spelers komen allemaal van buiten Deventer. Ook wordt met Johan de tafeltennisjeugd in zijn algemeenheid besproken.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer