Nabeschouwingen zondag 24 april

De amateur handbal- en voetbalnabeschouwingen uit Salland Sport van afgelopen zondag. Kwiek trad in de kampioenspoule A aan tegen V&L en verloor de wedstrijd met één doelpunt verschil en dat terwijl ze een groot deel van de wedstrijd voor stonden. Interim- en keeperstrainer Tonio van Rhee blikt terug op de wedstrijd. Ook Overwetering en Broekland speelden (alweer) tegen elkaar. Net als 2 weken ervoor wist Overwetering te winnen. Trainer Hans Reukers van de Olsterse ploeg blikt terug op de wedstrijd.

De voetbalmannen van Overwetering kregen Robur et Velocitas op bezoek. Overwetering kwam snel op 2-0 voorsprong en won de wedstrijd met 3-1. Trainer Sander Poll beschouwt de wedstrijd na. In de 4e klasse G een mooie streekwedstrijd. Heeten – Broekland. Winnende trainer Martin Dollenkamp vertelt over de 2-1 gewonnen wedstrijd. Tot slot trainer Wilco Klomp van Wesepe die 3-5 verloor van Epse in een doelpuntrijke wedstrijd waarbij de teams om de beurt aan zet waren met vele scores achter elkaar.

Alle nabeschouwingen zijn hieronder terug te luisteren. Het wedstrijdverslag en nabeschouwingen van Fortuna Sittard – Go Ahead Eagles is hier terug te vinden.

Tonio van Rhee na de handbalwedstrijd (Kampioenspoule A van de Eredivisie) Kwiek – V&L (27-28)

Hans Reukers (Overwetering) na de handbalwedstrijd (Hoofdklasse C) Overwetering – Broekland (25-20)

Sander Poll na de voetbalwedstrijd (3e klasse D) Overwetering – Robur et Velocitas (3-1)

Martin Dollenkamp (Heeten) na de voetbalwedstrijd (4e klasse G) Heeten – Broekland (2-1)

Wilco Klomp na de voetbalwedstrijd (5e klasse E) Wesepe – Epse (3-5)

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer