Nabeschouwingen zondag 19 juni

Afgelopen zondag stond er 1 halve finale en 3 finales voor de nacompetitie op het programma in Salland Sport. Heino had de halve finale voor promotie naar de hoofdklasse. DAVO streed voor behoud in de 4e klasse. Ook Activia streed voor behoud, maar dan in de 3e klasse. Terwolde ging juist voor promotie naar de 4e klasse.

Heino won met 3-1 van RKSV Minor en staat zondag in de finale op neutraal terrein in Lelystad voor een plek in de hoofdklasse! Wie de tegenstander wordt, wordt donderdag 23 juni bekend. De wedstrijd tussen FD Boshuizen en VV AGB werd in de 94e minuut gestaakt vanwege wanordelijkheden. Tussenstand 1-2 voor AGB. Hieronder is de nabeschouwing met trainer Martijn de Vogel te horen na de winst op RKSV Minor.

DAVO verliest na strafschoppen van Hoonhorst en degradeert na de 5e klasse. De 120 minuten durende wedstrijd kende geen doelpunten. Je hoort trainer Resit Schuurman na de nacompetitiefinale Hoonhorst – DAVO.

Terwolde verliest met 1-3 van KSV Vragender. En dat terwijl Terwolde in eerste instantie op voorsprong kwam. Dat was echter wel door een penalty. Terwolde blijft daardoor in de 5e klasse. Je hoort in de nabeschouwing trainer Marc Möller, middenvelder Bart Beugels en aanvaller Max van Gerrevink van Terwolde na de nacompetitiefinale.

Tot slot was ook de wedstrijd van Activia live te volgen. Zij speelden tegen Beekbergen. In de doelpuntenrijke wedstrijd was het Beekbergen die er net twee meer maakte. Eindstand 2-4. Hierdoor degradeert Activia uit de 3e klasse.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,021VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer