Nabeschouwingen zondag 11 september

Alle voetbal- en handbalnabeschouwingen uit Salland Sport van afgelopen zondag. We beginnen met Kwiek. Zij wisten in hun tweede wedstrijd in de Eredivisie dit seizoen nipt te winnen van VZV. Daarnaast vele voetbalnabeschouwingen met trainers die druk aan het bekeren en aan het oefenen zijn met hun teams. Zo spraken we Marcel Geestman van Schalkhaar, Patrick Kieftenbeld van Diepenveen, Remco Goldenbeld van Go Ahead Deventer en Wilco Klomp van Wesepe. Natuurlijk kunnen ook de samenvatting en nabeschouwingen van Volendam – Go Ahaed Eagles niet missen. Ook dat is hieronder te beluisteren.

Handbal

Trainer Arjan Averink van het trainersduo van Kwiek na de handbalwedstrijd VZV – Kwiek. Eindstand 35-36. De wedstrijd vond plaats in de Eredivisie.

Voetbal

Trainer Marcel Geestman van Schalkhaar na de voetbalwedstrijd Columbia – Schalkhaar. Eindstand 4-1. De wedstrijd vond plaats in de 2e speelronde van de poulefase van de beker. Schalkhaar is uitgeschakeld.

Trainer Patrick Kieftenbelt van Diepenveen na de voetbalwedstrijd Diepenveen – Terwolde. Eindstand 3-0. De wedstrijd vond plaats in de 2e speelronde van de poulefase van de beker.

Trainer Remco Goldenbeld van Go Ahead Deventer na de voetbalwedstrijd De Gazelle – Go Ahead Deventer. Eindstand 3-0. De wedstrijd vond plaats in de 2e speelronde van de poulefase van de beker. Go Ahead Deventer is uitgeschakeld. De Gazelle maakt nog kans om poulewinnaar te worden.

Trainer Wilco Klomp na de voetbalwedstrijd Wesepe – Heino 2. Eindstand 0-6. De wedstrijd vond plaats in de 2e speelronde van de poulefase van de beker. Wesepe is uitgeschakeld. Heino 2 maakt kans poulewinnaar te worden. Zij staan nu bovenaan met 3 punten voorsprong.

Last but nog least de samenvatting en nabeschouwingen van Volendam – Go Ahead Eagles. De eerste punten voor Go Ahead dit seizoen. Eindstand 2-3. Ze waren het hard nodig. Hieronder de samenvatting en nabeschouwingen met René Hake en Bas Kuipers.

Indeling:

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer