Nabeschouwingen voetbal, handbal, volleybal en basketbal

Het wekelijkse overzicht van de nabeschouwingen uit Salland Sport. Met deze week:

  • Voetbal: Rohda Raalte verliest van Hollandia en dat terwijl Hollandia het laatste halfuur met 10 man op het veld stond
  • Voetbal: De wedstrijd tussen Raalte en Haarle had een bijzondere scoreverloop. Het werd uiteindelijk 5-5.
  • Voetbal: Go Ahead Deventer wint van Zwolle en kan nog nacompetitie behalen.
  • Handbal: H.H.Z.D. verliest de laatste wedstrijd van ABS, maar trainer Freddy Wolterink blijft ook volgend seizoen bij Heino.
  • Volleybal: Vocluma is kampioen en promoveert
  • Volleybal: Salvora eindigt als 2e en mag promotie/degradatiewedstrijden spelen
  • Basketbal: De laatste wedstrijd gaat verloren voor Isala. Ze eindigen in de middenmoot.

Alle nabeschouwingen met de trainers en speler zijn hieronder te beluisteren. De samenvatting en de nabeschouwingen over Excelsior – Go Ahead Eagles zijn hier te vinden.

Voetbal

Trainer Laurens Knippenborg na de voetbalwedstrijd Hollandia – Rohda Raalte in de 4e Divisie Zondag. Eindstand 1-0. Rohda Raalte staat 8e van de 16 in de stand met 41 punten.

Trainer Hendri Zwinselman na de voetbalwedstrijd Raalte – Haarle in de 4e klasse G Zondag. Eindstand 5-5. Raalte staat 9e van de 11 in de stand met 19 punten.

Trainer Remco Goldenbeld na de voetbalwedstrijd Go Ahead Deventer – SV Zwolle in de 5e klasse E Zondag. Eindstand 4-0. Go Ahead Deventer staat 5e van de 12 in de stand met 34 punten.

Handbal

Trainer Freddy Wolterink van H.H.Z.D. na de handbalwedstrijd ABS DS1 – H.H.Z.D. DS1 in de 1e klasse. Eindstand 31-26. H.H.Z.D is geëindigd als 7e in de stand met 22 punten. ABS is geëindigd op de 5e plaats met 26 punten.

Volleybal

Trainer Ronald Bakker na de damesvolleybalwedstrijd Vocluma DS1 – Avior DS12 in de 3e Klasse L. Eindstand 4-0. Vocluma DS1 is kampioen geworden met 75 punten. Volcuma DS2 is 6e van de 10 geworden met 46 punten. Avior DS12 is geëindigd als 8e met 30 punten. Dat zijn die punten meer dan Avior DS11.

Trainer Jordan Weggelaar na de damesvolleybalwedstrijd Salvora DS1 – Trivos DS2 in de 3e Divisie B. Eindstand 3-1. Salvora is als 2e van de 12 geëindigd met 85 punten. Daardoor mogen ze promotie/degradatiewedstrijden spelen voor een plek in de 2e Divisie.

Basketbal

Speler Cerel Conradus na de herenbasketbalwedstrijd B.V. Isala MSE 1 – Volic MSE 1 in de 2e Klasse. Eindstand 53-89. Isala is als 4e van de 8 geëindigd met 22 punten.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer