Nabeschouwingen voetbal en handbal

Het wekelijke overzicht van de nabeschouwingen uit Salland Sport. Met deze week:

  • Voetbal: Heeten wint dik van IJsselstreek. De winnende trainer, die tevens bovenaan staat, beschouwt de wedstrijd na.
  • Voetbal: De Gazelle verliest dik van Lettele. De verliezende trainer, die tevens onderaan staat, beschouwt de wedstrijd na. Tevens keek hij vooruit op de toekomst van de selectie.
  • Voetbal: DAVO verliest van CCW 16. Trainer Resit Schuurman gaf zijn blik op de wedstrijd.
  • Handbal: Lettele heeft het seizoen uitgespeeld. De laatste wedstrijd tegen Nieuw Heeten werd makkelijk gewonnen. Twee speelsters van Lettele vertrekken bij DS1.
  • Voetbal: Go Ahead Eagles verliest van Vitesse. De samenvatting en nabeschouwingen zijn hier te vinden.
  • Voetbal: De Salland Cup vond 2e paasdag plaats bij Overwetering. Een interview over het internationale jeugdtoernooi met profclubs is hier te vinden.

Voetbal

Trainer Martin Dollenkamp van Heeten na de voetbalwedstrijd IJsselstreek – Heeten in de 4e klasse G zondag. Eindstand 0-6. Heeten staat 1e van de 11 in de stand met 37 punten. IJsselstreek staat 6e met 23 punten.

Trainer Herman Harleman van De Gazelle na de voetbalwedstrijd Lettele – De Gazelle in de 4e klasse G zondag. Eindstand 6-1. De Gazelle staat 11e van de 11 in de stand met 5 punten. Lettele staat 5e met 26 punten.

Trainer Resit Schuurman na de voetbalwedstrijd CCW 16 – DAVO in de 5e klasse E zondag. Eindstand 2-0. DAVO staat 3e van de 12 in de stand met 35 punten.

Handbal

Trainer Gert Wessels van Lettele na de handbalwedstrijd Nieuw Heeten DS1 – Lettele DS1 in de Hoofdklasse B. Eindstand 29-39. Lettele staat 4e van de 12 in de stand met 26 punten. Nieuw Heeten staat 10e met 15 punten.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,063VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer