Nabeschouwingen GAE, amateurvoetbal, handbal, hockey, korfbal en waterpolo

Jouw wekelijkse overzicht van nabeschouwing uit Salland Sport. Met deze week:

  • Go Ahead Eagles wint met 0-1 bij RKC Waalwijk. Een terugblik op de wedstrijd met een samenvatting en nabeschouwingen met René Hake en Joris Kramer
  • Voetbal: Martijn de Vogel vertrekt na 7 seizoenen als trainer van Heino en verliest dit weekend
  • Voetbal: Overwetering speelt gelijk tegen Lemelerveld
  • Voetbal: Mariënheem laat kostbare punten liggen
  • Handbal: Kwiek heeft een gewaagde tegenstander wat leidt tot een gelijk spel
  • Hockey: De DHV dames winnen en verliezen
  • Korfbal: Devinco heeft twee totaal verschillende helften
  • Waterpolo: De WZC De IJsel dames verliezen en zijn nog puntenloos

Alle nabeschouwingen zijn hieronder te beluisteren.

Go Ahead Eagles

Samenvatting en interviews RKC – Go Ahead Eagles. Eindstand 0-1. Go Ahead Eagles staat 5e van de 18 in de stand met 21 punten. De volgende wedstrijd is zondag 26 november om 14:30 uur uit bij NEC. Uiteraard is ook deze wedstrijd live te volgen via Salland Sport op Salland1.

Voetbal: Heino

Trainer Martijn de Vogel na de voetbalwedstrijd Buitenpost – Heino in de 4e divisie D. Eindstand 2-0. Heino staat 15e van de 16 in de stand met 8 punten. Martijn zal ook stoppen als trainer van Heino na 7 seizoenen.

Voetbal: Overwetering

Trainer Christiaan Veltmaat na de voetbalwedstrijd Overwetering – Lemelerveld in de 3e klasse A zondag. Eindstand 1-1. Overwetering staat 10e van de 14 in de stand met 9 punten.

Voetbal: Mariënheem

Trainer Danny Berghuis na de voetbalwedstrijd Mariënheem – Kampen in de 5e klasse C zaterdag. Eindstand 1-3. Mariëheem staat 5e van de 12 in de stand met 11 punten.

Handbal: Kwiek

Trainer Edwin Kippers na de handbalwedstrijd Kwiek – VELO in de Eredivisie. Eindstand 24-24. Kwiek staat 5e van de 12 in de stand met 11 punten.

Hockey: DHV Dames 1

Trainer Wijnand Went na de dameshockeywedstrijd VVV D1 – DHV D1 in de 1e klasse, Poule D. Eindstand 2-1. DHV staat 9e van de 12 in de stand met 9 punten. Daarnaast speelde DHV vrijdag ook voor de Silvercup. De uitwedstrijd bij Spitsbergen werd met 0-6 gewonnen.

Korfbal: Devinco

Trainer Jan Willem Beekhuizen na de korfbalwedstrijd Zwart-Wit – Devinco in de 2e klasse C. Eindstand 18-14. Dit was de eerste wedstrijd in de zaalcompetitie.

Waterpolo: WZC De IJsel dames 1

Speelster Marèll Pepers na de dameswaterpolowedstrijd De IJselmeeuwen Da2 – WZC De IJsel Da1 in de 2e klasse A. Eindstand 5-3. WZC De IJsel staat 11e van de 12 in de stand met 0 punten.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer