Nabeschouwingen en interviews voetbal, handbal, volleybal, basketbal en korfbal

Vele verschillende sporten kwamen zondag in Salland Sport op Salland1 onder de aandacht. Een samenhangend thema waren de vele koplopers in de uitzending. De interviews en nabeschouwingen betroffen een:

  • Voetbalnabeschouwing met Wouter Groot Lipman over de wedstrijd van Sportclub Deventer tegen koploper Helios
  • Voetbalnabeschouwing met assistent-trainer Pieter Nijland over de wedstrijd van Raalte uit tegen koploper Heeten
  • Voetbalnabeschouwing met Resit Schuurman van koploper DAVO dat aantrad tegen Emst
  • Handbalnabeschouwing met speelster Kim Boerdam van koploper Wijhe’92 tegen E&O Dames 2
  • Handbalnabeschouwing met trainer Raymond Diks van koploper Broekland tegen Heeten
  • Volleybalnabeschouwing met Ronald Bakker van Vocluma die tegen koploper Bruvoc dames 2 aantrad
  • Basketbalnabeschouwing met Cerel Conradus van Isala over de afgelaste wedstrijd tegen Red Giants en het seizoenverloop tot nu toe
  • Korfbalinterview met Jan Willem Beekhuizen die per volgend seizoen de trainer is van Devinco

De samenvatting en nabeschouwingen van Cambuur – Go Ahead Eagles komen later online op de website.

Amateurvoetbal

Trainer Wouter Groot Lipman van Sportclub Deventer na de voetbalwedstrijd Helios – Sportclub Deventer in de 4e klasse H zaterdag. Eindstand 5-1. Sportclub Deventer staat 4e van de 12 in de stand met 28 punten. Helios staat 1e met 36 punten.

Assistent-trainer Pieter Nijland van Raalte na de voetbalwedstrijd Heeten – Raalte in de 4e klasse G zondag. Eindstand 2-1. Raalte staat 8e van de 11 in de stand met 13 punten. Heeten staat 1e met 31 punten.

Trainer Resit Schuurman na de voetbalwedstrijd DAVO – Emst in de 5e klasse E zondag. Eindstand 1-3. DAVO staat 1e van de 12 in de stand met 32 punten.

Handbal

Speelster Kim Boerdam na de handbalwedstrijd Wijhe’92 DS1 – E&O DS2 in de 2e Divisie. Eindstand 27-19. Wijhe’92 staat 1e van de 12 in de stand met 30 punten.

Trainer Raymond Diks van Broekland na de handbalwedstrijd Heeten DS1 – Broekland DS1 in de Hoofdklasse B. Eindstand 24-26. Broekland staat 1e van de 12 in de stand met 32 punten. Heeten staat 2e met 27 punten.

Volleybal

Trainer Ronald Bakker na de damesvolleybalwedstrijd Bruvoc DS2 – Vocluma DS1 in de 3e Klasse L. Eindstand 1-3. Vocluma staat 2e van de 10 in de stand met 52 punten.

Basketbal

Speler Cerel Conradus na de herenbasketbalwedstrijd Red Giants MSE 2 – B.V. Isala MSE 1 in de 2e Klasse. Eindstand 20-0. Isala staat 4e van de 8 in de stand met 18 punten.

Korfbal

Een interview met de nieuwe trainer van korfbalvereniging Devinco uit Deventer per volgend seizoen: Jan Willem Beekhuizen

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,063VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer