Nabeschouwingen en interviews Salland Sport

De tweede seizoenshelft is voor Go Ahead Eagles gestart met winst. De samenvatting en interviews van die wedstrijd zijn hieronder te beluisteren. Hendri Zwinselman maakt de overstap van Raalte naar Lettele per volgend seizoen. We spraken hem over die keuze. Arjen Averink won met de handbaldames van Kwiek van het hoger geplaatste SEW in de Eredivisie. Etienne Rameaux speelde met de hockeydames van DHV in de zaal en verloor beide wedstrijden. Tot slot spraken we Tonnie Horstman over de Schaatsnacht van Deventer bij De Scheg. Alle interviews zijn hieronder te beluisteren.

Voetbal

Samenvatting en interviews Fortuna Sittard – Go Ahead Eagles. Eindstand 0-2. Go Ahead staat 10e van de 18 in de stand met 18 punten. Donderdag om 18:45 uur speelt Go Ahead voor de beker uit tegen Heracles Almelo. Uiteraard is dit live te horen in Salland Sport op Salland1.

  • 0:00 Samenvatting wedstrijd
  • 3:55 René Hake
  • 8:12 Bobby Adekanye
  • 13:38 Tesfaldet Tekie

Trainer Hendri Zwinselman over de overstap van Raalte naar Lettele en over het huidige seizoen van Raalte.

Handbal

Trainer Arjan Averink na de handbalwedstrijd SEW – Kwiek in de Eredivisie. Eindstand 31-36. Kwiek staat 7e van de 12 in de stand met 12 punten.

Hockey

Trainer Etienne Rameaux na de dameshockeywedstrijden van DHV D1 in de zaal tegen QZ (2-3 verlies) en Kromhouters (2-1 verlies) in de Subtopklasse, Poule B. DHV D1 staat 4e van de 5 in de stand met 6 punten.

Schaatsen

Tonnie Horstman over de Schaatsnacht van Deventer op 13 januari bij De Scheg.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer