Na een lange zomerstop opent het Olster Soepcafé weer de deuren

Soep liefhebbers opgelet, de zomer is officieel voorbij dus dat betekend dat het Olster Soepcafé binnenkort weer hun deuren opent! Iedere laatste zaterdag van september, oktober en november zal het Soepcafé plaatsvinden in de tot eetcafé omgebouwde Goede Buren.

Het café zal na de zomerstop weer voor het eerst de deuren openen op 30 september vanaf 17:45 uur. Iedereen is welkom: of je nou alleen komt, of met een groepje, of je jong bent of oud, of je nu weinig geld te besteden hebt of veel, of je vooral voor het duurzame aspect komt of voor de gezelligheid. En als je geen genoeg krijgt van de soep, geen zorgen. Je mag zo vaak opscheppen als je wil.

Tegen voedselverspilling
Het Soepcafé wordt georganiseerd door vrijwilligers die voedselverspilling tegen willen gaan. Elke laatste zaterdag van de maand halen zij overgebleven groente, fruit en zuivel die niet meer verkocht wordt door de supermarkt, maar die nog prima te gebruiken zijn en maken daar een heerlijke volledige maaltijd van.

Samen het Soepcafé in standhouden
Om het Soepcafé in stand te houden wordt er aan het einde, voor de kosten van o.a. de zaalhuur, een kleine vrijwillige bijdrage gevraagd.

Het Olster Soepcafé wordt gehouden in de Goede Buren aan de Hendrik Droststraat 22-A.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer