Montmartre in het parochiebos Mariënheem op 3 en 4 juni 2023

Op 3 en 4 juni van 11.00 tot 17.00 uur is er in het parochiebos een grote kunstmarkt: Montmartre. Deze is opgezet door Samen Leefbaar Mariënheem en wordt ondersteund door IkToon. Karin Otten en August Holtmaat zijn twee enthousiaste inwoners die dit samen met heel veel vrijwilligers op touw hebben gezet.

Een van de initiatiefnemers Karin Otten vertelt:” de Kunstroute vorig jaar met Hemelvaart en de kerstmarkt in de Schalm waren een groot succes en daarom hebben we dit georganiseerd. Veel mensen uit het dorp helpen met de voorbereidingen, ook de basisschool doet mee. Er zijn 26 standhouders met een grote diversiteit aan kunst, van schilderijen, metaalkunst tot natuursteen. Er is van alles te bekijken en de aankleding zorgt voor de echte “Montmartre-sfeer,” aldus Karin

Een gezellige sfeervolle kunstmarkt in een fantastisch aangekleed parochiebos.  Voor de kleintjes is er een geweldige clown Sem en een leuke knutselkraam en de kinderen kunnen gratis knutselen en schilderen op het grote doek. Natuurlijk zal een kopje koffie met iets hartigs erbij niet ontbreken. Zo zijn er twee dagen kunstzinnig door te brengen en kun je laten verrassen wat Kunst allemaal betekent.

Zaterdagmorgen 3 juni wordt om 11.00 officieel de kunstmarkt geopend.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,063VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer