Midzomerfeest Mariënheem, gegarandeerd feest

Een erg tevreden ogende voorzitter Raymond Holtmaat geeft een terugblik op dit geslaagde feestweekend. Vrijdagavond hebben we zo’n 1000 man gehad. Het warme weer was iets om rekening mee te houden, we hebben de tent daarom opengezet, het was hierdoor een soort open terras. Vorig jaar werd door de coronamaatregelen binnen 14 dagen een compacter feest neergezet, nu mocht het weer groter en uitgebreider”.

Hoogtepunten volgens Raymond waren wel de spelshow in de vorm van een pubquiz met spelopdrachten. “Ineens stormden er mensen richting de kermis met een selfie-opdracht, prachtig om te zien,” aldus Raymond.
Zaterdag was er o.a. een midzomerbrunch-spel waarbij namen van bekende Mariënhemers moesten worden geraden. “Dat bleek onder andere een oud lerares te zijn van de basschool, erg leuk”

Foute uur
Zaterdagavond werden de DJ’s van Q-music ingehuurd voor gegarandeerd voetjes van de vloer. Raymond geeft aan dat bij binnenkomst al te zien is hoe iedereen “aan gaat”

Midzomerradio
Tijdens het gehele programma werd er live radio gemaakt en gestreamd door eigen DJ’s. Gijs Koenjer is hier als vrijwilliger de initiatiefnemer geweest. Feestmuziek met een afwisselende programmering met razende reporters en betrokkenheid van het luisterende publiek maakten dit tot een succes.

Feest waar je voor terugkomt

Het antwoord op de vraag wat dit feest nou zo bijzonder maakt is volgens Raymond duidelijk: “Mensen uit Mariënheem komen ervoor terug, het is ons kent ons en voor je roots kom je terug. Maar ook jongelui uit de diverse buurtdorpen komen naar ons toe.
En het gevarieerde programma natuurlijk. Kermis, knikkerwedstrijd, bingo, voor elk wat wils. Een voor het feestgevoel hebben we de DJ’s van Qmusic ingehuurd voor het foute uur. Bij de ingang zie je de mensen al helemaal aan gaan.

Brommertocht en fietstocht

Op zondag is er nog ruimte voor sportiviteit buiten de tent
De Kruiper Tweewieltocht kan worden gereden door Salland, evenals de Kruiper Tweewiers Brommertoertocht. In de feesttent kan er nog worden nagenoten met een drankje en muziek. Kortom, weer een goedgevuld programma voor iedereen, waar je voor terugkomt en vooral ook blijft hangen.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,063VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer