Doe mee met de Ronde van Olst een swingende muzikale Ronde

Voor alle kinderen tussen 7 en 12 die willen ontdekken of samen muziek maken iets voor hen is komt er de Ronde van Olst. Een mooie manier om eens muziek te maken bij de klassieke richting en de popband van de Muziekschool Olst-Wijhe en bij de Slagwerkgroep en het orkest van de Olster Harmonie, zonder direct ergens aan vast te zitten.

 

De Ronde van Olst bestaat uit 12 muzieklessen. De eerste drie lessen worden gegeven door de Olster Harmonie en staan in het teken van harmonieorkest muziek. Je kan spelen op trompet, saxofoon en nog veel meer tijdens deze lessen. De tweede drie lessen worden gegeven door de klassieke richting van de Muziekschool. Ook daar weer een keuze uit instrumenten, zoals de viool, gitaar en keyboard. Dan volgen er drie lessen bij de Slagwerkgroep, waar diverse slagwerkinstrumenten bespeeld worden. Tenslotte zijn er drie lessen bij de Popband van de Muziekschool. Je vormt samen een band en speelt op de instrumenten die daarbij horen. De Ronde van Olst wordt afgesloten met een Muzikaal Feestje.

De Ronde van Olst is een kennismaking met de muziekvereniging/muziekschool en muziekinstrumenten. Je hoeft van te voren niets te kunnen, maar gaat juist op zoek naar iets op het gebied van muziek dat jij leuk vindt. Gedurende de Ronde krijg je de muziekinstrumenten mee naar huis, zodat je ook thuis eens kunt proberen.

 

Algemene informatie

De lessen van de Ronde van Olst vinden plaats op de volgende dagen/tijden:

Woensdag 19, 26 sep en 3 okt van 17-18 uur Olster Harmonie

Woensdag 10, 17 en 31 okt van 18.30-19.30 uur Muziekschool Olst-Wijhe

Dinsdag 6, 13, 20 nov van 16-17 uur Slagwerkgroep

Maandag 26 nov en 3 en 10 dec van 18.30-19.30 de Popband

Woensdag 12 dec van 17-18 uur Muzikaal Feestje

De lessen vinden plaats in het Holstohus.

 

Kosten van de Ronde van Olst: € 20,- (12 lessen en een muzikale afsluiting)

 

Aanmelden en informatie

Aanmelden (voor 15 september) en extra informatie via: olsterharmonie@gmail.com

 

Sportnieuws uit de regio Salland

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie