Meau & Racoon – Dans m’n ogen dicht

Nadat MEAU via TikTok een eigen versie van Racoon’s De Echte Vent de wereld had ingestuurd, werd ze gevraagd om het voorprogramma van de Zeeuwse band te verzorgen. Dat zorgde uiteindelijk voor een muzikale vriendschap. Zanger Bart van der Weide en bassist Maarten van Damme schreven met MEAU vervolgens het nummer Dans M’n Ogen Dicht, waarin de tweestrijd tussen de donkere en lichte kant van het leven centraal staat. MEAU laat weten: ‘Een samenwerking met Racoon stond al een tijd bovenaan mijn lijstje, omdat ik me zowel muzikaal als persoonlijk erg met de band verbonden voel. Voor mijn gevoel kan ik Bart altijd om advies vragen en ik ben ontzettend trots op ons liedje!’

Dans m’n ogen dicht is deze week de Sallandschijf op Salland1.

YouTube player

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,011VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer