Meau – Als Jij Maar Bij Me Bent

Met haar doorbraak-hit Dat Heb Jij Gedaan is MEAU momenteel nog hoog in de hitlijsten te vinden. Toch durft de 21-jarige zangeres verder te kijken naar de volgende stap en dat doet ze met haar nieuwe single Als Jij Maar Bij Me Bent. ‘Ik heb het geschreven tijdens een lockdown, toen ik net met mijn vriend was gaan samenwonen’, zegt ze. ‘Er mocht eigenlijk helemaal niks en normaal gesproken zou ik dan helemaal gek worden, maar omdat we samen thuis zaten had ik wel het gevoel dat het gewoon goed was. Dus eigenlijk is dit liedje een ode aan mijn vriend’. De komende weken is MEAU druk bezig met haar bijna volledige uitverkochte clubtour. Ook zal ze op 23 en 24 april optreden als support-act tijdens de concerten van Suzan & Freek in de Ziggo Dome.

Als Jij Maar Bij Mij Bent is deze week de Sallandschijf op Salland1.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,002VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer