Maatschappelijk Ondernemen opent een eigen website


Het platform voor Maatschappelijk Ondernemen opent een eigen website. Vanaf 28 december 2009 kunt u alles over Samen voor Olst-Wijhe, hét netwerk voor Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in Olst-Wijhe, lezen op de  website: www.samenvoorolstwijhe.nl .  Het initiatief van burgemeester Ton Strien, de Rabobank Salland, Salland Wonen, Solvay Biologicals en Stichting Kulturhus is in oktober van dit jaar van start gegaan. Het doel is de samenwerking en verbondenheid tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties te vergroten.  Burgemeester Ton Strien is voorzitter van het Platform.

 

 

Dinsdag 26 januari 2010 vindt het eerste evenement plaats: de Meet & Match in de Solvayzaal van het Holstohus . Dit is dé netwerkbijeenkomst waar bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar ontmoeten. Maatschappelijke organisaties vragen niet om geld, maar  om kennis en kunde, menskracht en middelen. Bedrijven  zetten hun medewerkers in om een organisatie te ondersteunen. Samen sluiten zij een match voor

de NL doet dag (voorheen Make a Difference Day) op 19 maart 2010.

Voorbeeld van een match is:

Een drukkerij drukt een folder voor de speeltuinvereniging. Als tegenprestatie organiseert de vereniging een middag in de speeltuin voor kinderen van de medewerkers.

 

De intermediair van Samen voor Olst-Wijhe, Milie Floor, brengt vraag en aanbod van bedrijven en organisaties bij elkaar. Geïnteresseerd? Meld je aan via e-mail: info@samenvoorolstwijhe.nl. Op de website lees je meer over maatschappelijk ondernemen. U doet toch ook mee!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie