Maan – Leven

Eind oktober vervulde Maan (24) al een droom met een concert in Paradiso, volgend jaar pakt de zangeres het nog groter aan. Op 16 december 2022 staat ze in de Ziggo Dome. Om deze aankondiging te vieren, bracht Maan deze week haar nieuwe single Leven uit.

Ze stond zelf in de Ziggo Dome bij optredens van artiesten als Christina Aguilera, Shawn Mendes en Andrea Bocelli en stelde zich dan voor dat zij zelf ooit op dat grote podium zou staan. ,,Iedereen heeft dromen, ik droomde er als kind al van om voor een groot publiek op te treden’’, zegt Maan over haar komende show in de Amsterdamse concerthal. ,,Ik heb het gevoel dat ik er klaar voor ben, maar kan tegelijkertijd niet geloven dat het écht zo is. Het wordt de grootste show in mijn leven.’’

Nog voordat aanstaande dinsdag de kaartverkoop begint, brengt Maan eerst haar nieuwe single uit. Leven schreef ze samen met Antoon (ook de producer) en Julian Vahle, de zoon van Linda de Mol. De bijbehorende videoclip verschijnt tevens deze week.

Genoeg reden om deze nieuwe single tot Sallandschijf te benoemen. Je hoort deze plaat komende week meerdere keren per dag op Salland1.

YouTube player

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,011VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer