13.4 C
Deventer
maandag, oktober 18, 2021

Live Music Heino

Als het aan Live Music Heino ligt zijn we klaar met de lockdown en zijn er vanaf september regelmatig weer mooie live optredens in Heino. Zo lang het nodig is met wat beperkingen, maar we hebben een zeer afwisselend programma met veel hoogtepunten. De kaartverkoop is voorlopig beperkt in aantal en alleen online via www.live-misic-heino.nl En om naar binnen te mogen dien je te bewijzen dat je cornaproof bent. (QR-coronacheck of geldige negatieve testuitslag!)

Start 25 september met: ELECTRIC BLUES honors Cuby & The Blizzards

Het nieuwe seizoen van Live Music Heino begint op Zaterdag 25 september met een eerbetoon aan Harry Muskee, boegbeeld van de legendarische band Cuby & The Blizzards. Harry Muskee overleed 10 jaar geleden op 26 september 2011 dus een mooiere aftrap konden we ons niet wensen! Het optreden is in de Maalderij (theater OPDIUM Heino) en begint om 20.30 uur. De Noordwijkse band ELECTRIC BLUES bestaat sinds de jaren zestig en trad januari 2018 voor het eerst op met de show “Electric Blues honors Cuby & The Blizzards”. Vol trots en met veel overtuiging werd het meest kritische C+B-publiek (vrienden en donateurs van het C+B museum in het Drentse Grolloo) volledig in vervoering gebracht. Met de stem van Henk Vegt (drummer/zanger) die griezelig veel op die van Harry Muskee lijkt en een band met allen gerenomeerde muzikanten die hun sporen verdienden. Bert Bulk (bas en zang) en Aad Kreeft (gitaar en zang) speelden in bands als Blue Planet, The Incroud, George Cash en Big Wheel. Mondharmonica virtuoos Piétro Smeding (mondharmonica/percussie/zang) en Edwin Schijndel (toetsen/gitaar) maken de band helemaal compleet. Alle grote Cuby hits komen voorbij in een spetterende show die elke Cuby-fan gezien moet hebben!

Meer TOP MUZIKANTEN uit NL, BE, UK en de USA in Heino dit seizoen!

30 oktober: RAMBLIN DOG, accoustic bluesband (NL) Maalderij Heino

26 november: L.A. VATION, wereldwijd de U2 tribute (USA) Nicolaaskerk Heino

29 december: TOP 2000 Café Heino, als van ouds! Dorpshuus Heino

29 januari: SPIJKERBLUES, blues met een stevige bite! (NL) Maalderij Heino

18 februari: LETZ ZEPPELIN, Led Zeppelin tribute! (BE/UK) Maalderij Heino

25 maart: BACK TO THE WHO, The Who tribute! (NL) Maalderij Heino

15 april: THE BLUESBONES, top-bluesband! (BE) Maalderij Heino

14 mei: BEAUTIFUL STRANGERS, Prince tribute (NL) Nicolaaskerk Heino

24 juni: HENDRIX ALIVE PROJECT, Jimi Hendrix tribute Maalderij Heino.

Redactie
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

812FansLike
1,874VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer