Lettele trapt Kermis af met optocht

Optocht, vogelschieten, stoelendans, zeskamp, Lettenaar van het jaar, trekkerrace, poolparty, kinderspelen en heel veel live muziek. De agenda van de Kermis in Lettele is bomvol. Vrijdag aanstaande start het drie-daagse evenement om 15:00 uur met een 50+ middag en om 19:00 start de optocht door het dorp.

In vele agenda’s staat het eerste volle weekend van augustus gereserveerd voor de dorpsfeesten. Zo ook voor de inwoners van Lettele en omgeving. Zij vieren dan hun jaarlijkse kermis. Op het feest-terrein aan de rand van het dorp staan vele verschillende attracties waaronder een schiettent, goktent, zweefmolen, draaimolen en botsauto’s.

Meer dan kermis
Maar de Kermis Lettele is meer dan alleen Kermis. Rondom de feesttent wordt er ook van alles georganiseerd zoals jeugd- en volwassenen zeskamp, vogelschieten, kinderspelen voor leerlingen van de lagere school en zijn er verschillende demo’s. Voor de ouderen onder ons is er op de vrijdagmiddag een speciaal seniorenprogramma, met een mix van cabaret, zang en dans.

Optocht
Hoogtepunt van dit feestweekend is toch wel de jaarlijks terugkerende optocht. Een optocht van verklede loopgroepen, versierde fietsen en skelters tot grote wagens. Het terrein is te vinden aan de Bathmenseweg tegenover de Sportweg.

Erik van Luttikhuizen
HOOFDREDACTEUR - - Momenteel bekleedt de 55 jarige Erik de functie van hoofdredacteur en is dagelijks werkzaam op de hoofdredactie in Wijhe. - - Daarnaast is de geboren en getogen Deventenaar (onbezoldigd) actief als verslaggever bij alle Go Ahead Eagles wedstrijden. Dat verslag is wekelijks te horen in Salland Sport.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,063VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer