Lennon & McCartney en Coco kan het in het Lommerrijk

Aankomend weekend organiseert het HOFtheater twee voorstellingen in het Lommerrijk in Luttenberg. Op zaterdag 10 juli nemen de muzikanten Jop Wijlacker en Dennis Kolen het publiek mee terug in de tijd, met de muziek van John Lennon en Paul McCartney. Zondag 11 juli staat de voorstelling ‘Coco kan het (2+)’ in het openluchttheater, naar het gelijknamige prentenboek van het jaar.

Lennon & McCartney (Acoustic)

Na 4 succesvolle jaren met hun voorstelling ‘Sounds of Silence’ moesten muzikanten Jop en Dennis niet lang nadenken over de logische vervolgstap hierop. Ze zijn beiden opgegroeid met de songs van het legendarische schrijversduo John Lennon en Paul McCartney. In een intieme setting wordt u meegenomen op een nostalgische reis langs het beroemde ‘Strawberry fields’, via de slaapkamer van Paul McCartney waar ze hun eerste hits schreven, langs de kroegen van Hamburg en uiteindelijk ‘Across the Universe’. De sfeervolle beelden, spraakmakende anekdotes en persoonlijke herinneringen, geven een nieuwe kijk op de tijdsbepalende songs. Hun talent en bijzondere relatie hebben een ongekende impact gehad op een hele generatie. Met hun muzikale precisie en weergaloze tweestemmigheid weerspiegelen Jop Wijlacker en Dennis Kolen de symbiose van het grootste en meest succesvolle schrijversduo allertijden. De voorstelling ‘Lennon & McCartney (Acoustic)’ is te zien op zaterdag 10 juli in het Lommerrijk in Luttenberg om 20.15 uur. Kaarten kosten € 19,50 en zijn verkrijgbaar via www.HOFtheater.nl.

Coco kan het (2+)

Kijk Coco, kijk om je heen! Alle vogels vliegen, je bent niet alleen. De een is snel, de ander wat traag, Maar ik weet zeker dat je gaat vliegen vandaag! ‘Coco kan het’ is een vrolijke peutervoorstelling gebaseerd op het gelijknamige boek van Loes Riphagen. Het boek is bekroond tot prentenboek van het jaar 2021. Coco gaat vandaag voor het eerst vliegen, en dat is natuurlijk best spannend. Dingen voor het eerst doen is best eng maar is ook ontzettend leuk! Flap, flap, flap, flap, als we met z’n allen oefenen komt het vast en zeker goed en vliegt ze tot de hoogste top! Doe je mee? De voorstelling wordt gespeeld door Katiuscia Principato. Zij speelt elk jaar met de Voorleesdagen een interactief, spannend en muzikaal feestje in een kleurrijk decor. De voorstelling ‘Coco kan het (2+)’ is te zien op zondag 11 juli in het Lommerrijk in Luttenberg. De voorstelling van 11.00 uur is uitverkocht, voor de voorstelling van 14.00 uur zijn nog kaarten verkrijgbaar. Kaarten kosten € 10,00 en zijn verkrijgbaar via www.HOFtheater.nl.

Marcel Schaufeli
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer