Laurens Spijkerman ook komend seizoen assistent-trainer/coach 1ste selectie Wijhe ‘92

Foto: Ineke van Wijhe (selectiefoto Wijhe'92 1)

Laurens Spijkerman blijft ook het komende seizoen assistent-trainer/coach van de voetballers van onze 1ste selectie. De 42-jarige Wijhenaar was eerder werkzaam als trainer bij onze hoogste jeugdelftallen. Bovendien is hij jarenlang speler geweest van de selecties van Wijhe ’92 en ROHDA Raalte. Het wordt voor hem zijn derde seizoen als assistent-trainer/coach bij de 1ste selectie.

Zowel de spelersgroep, begeleiding als het Technische Hart zijn erg verheugd met het aanblijven van Laurens. Wij denken met Laurens een trainer te hebben met een echt Wijhe hart, die deze jonge spelersgroep vooruit kan helpen door zijn ruime kennis en ervaring als speler én trainer. Laurens kijkt uit naar het nieuwe seizoen: “Toen ik gevraagd werd door ons Technisch Hart hoefde ik eigenlijk niet lang na te denken.

De reden hiervoor is de prettige samenwerking met deze leergierige groep spelers. Daarbij was er ook gelijk een klik met onze toekomstige hoofdtrainer René (Remie). Ik kijk er enorm naar uit om met elkaar te gaan samenwerken. Ik heb dan ook het volste vertrouwen in onze vereniging en hoop wederom een positieve bijdrage te leveren aan de ingeslagen weg omhoog. Al met al heb ik er enorm veel zin aan!”

Sportnieuws uit de regio Salland

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie