Laurens Knippenborg ook volgend seizoen hoofdtrainer bij Rohda Raalte

Rohda Raalte is verheugd om te kunnen melden dat Laurens Knippenborg ook in het seizoen 2022-2023 de hoofdtrainer van Rohda Raalte 1 zal zijn. Ondanks dat het afgelopen seizoen abrupt onderbroken werd door de coronamaatregelen, zijn de spelers, staf en het bestuur bijzonder tevreden over de huidige samenwerking en de stappen die er gemaakt zijn bij Rohda Raalte 1.

“We hebben Laurens de afgelopen 1,5 jaar leren kennen als een bevlogen en kundige trainer met een aanpak gericht op een optimale prestatiecultuur. Daarnaast toont hij veel betrokkenheid bij ons 2e en 3e elftal en de talenten uit onze jeugd.”

Laurens heeft veel vertrouwen in ons eerste elftal en ziet nog voldoende mogelijkheden tot verdere ontwikkeling van zowel de spelers als het team. Op dit moment staat Rohda Raalte 1 op een gedeelde eerste plek in de 1e klasse E.

Redactie
Redactie
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,011VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer