Lachen in het Holstohus

Ben je dol comedy en nieuwsgierig hoe echte cabaretiers dit doen? Kom dan alvast sfeer proeven op de open mic comedy-avond in het Holstohus op zaterdag 11 maart. Tijden en tickets (€5,- per stuk), klik hier.

Tijdens de open mic avond kan iedereen het podium pakken en de grappen laten horen. Krijg je op deze avond de smaak te pakken, dan kun je je inschrijven voor een workshop stand up comedy, georganiseerd door Ut Huus en UICF (Utrecht International Comedy Festival). Lambert Jan Koops, zakelijk leider, cabaretier en inwoner van Olst, komt binnenkort de cursisten begeleiden in Het Holstohus. Hij is erg benieuwd wie er zoal komt oefenen. “Ik begin met een voorstelrondje en dan vraag ik naar een anecdote of een genante ervaring. Dit levert altijd leuk materiaal op om mee te werken, aldus Lambert Jan. Op de vraag hoe je leert grappig te zijn antwoordt hij: ” Het is oefenen en uitproberen. Dat is zeker spannend als je dit voor het eerst gaat doen. Maar je leert en lacht veel met en om elkaar, gegarandeerd, aldus Lambert Jan.

Op zeven woensdagen in de maand maart, april en mei wordt de cursus gehouden in het Holstohus te Olst, startende op woensdag 22 maart. Na zeven keer oefenen is het ‘time to take the stage’ en een groter publiek aan het lachen te maken. De eindshow van de cursus is gepland op zaterdagavond 10 juni 2023. Lambert Jan: “Het is de bedoeling om een optreden neer te zetten van 8 minuten, daar werken we naartoe. Ik kan niet de garantie geven dat de zaal bij iedere grap platligt van het lachen, dat valt in iedere zaal en bij ieder publiek anders, maar leuk wordt zeker!”

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer