Laatste oefenduels Go Ahead Eagles richting AZ

Afgelopen weekend speelde Go Ahead Eagles weer twee oefenwedstrijden in aanloop naar de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen. AZ Alkmaar wacht zondagmiddag op de formatie van René Hake, de oefenmeester die druk bezig is zijn elftal klaar te stomen voor weer een nieuw avontuur in de eredivisie.

Op de nieuwe grasmat van de Adelaarshorst kon afgelopen vrijdag niet gevoetbald worden. De grote regenval van de afgelopen week trok niet voldoende door de nieuwe mat, waardoor het geheel sompig en onbespeelbaar was. De club draaide het open duel terug en speelde vervolgens besloten op het nieuwe trainingsveld naast het stadion.

Promovendus FC Kifisia
De Griekse promovendus AE Kifisia werd op een 2-0 achterstand gezet door treffers van Nauber en Rommens. Na de thee was er een volledig ander spelbeeld op de hybride grasmat achter de IJsseltribune. De Grieken weten de score weer in balans te krijgen middels twee treffers van Tetteh.

Jamal Amofa – foto: Henny Meyerink

Beloften Anderlecht
Een dag later kwamen de rest van de selectie-spelers in actie, ditmaal was het opleidingsteam van Anderlecht de tegenstander. De O23 van de Brusselse club waren afgereisd naar Wenum-Wiesel waar WWNA weer eens gastheer was van de Deventerclub. Ook dit duel werd besloten gespeeld, het zesde duel al weer in de voorbereiding van de Deventerclub.

Serra zette de rood-gelen op voorsprong, na de rust komen de talenten van Anderlecht langszij via Lapage. Op het kunstgras onder de rook van Apeldoorn weet Sow dan tweemaal trefzeker te zijn voor de uiteindelijke 3-1 winst.

Jeffrey de Lange foto: Henny Meyerink

Alle resultaten richting AZ op rij:

SpeeldagWedstrijdUitslag
08-07Go Ahead Eagles – PAOK Saloniki 2-1
12-07Go Ahead Eagles – FC Groningen1-3
15-07Club Brugge – Go Ahead Eagles2-1
22-07Go Ahead Eagles – FC Den Bosch2-1
23-07Go Ahead Eagles – Mamelodi Sundowns 0-1
29-07Go Ahead Eagles – BVB Dortmund O-230-2
30-07
FC Twente – Go Ahead Eagles 3-0
04-08Go Ahead Eagles – AE Kifisia FC 2-2
05-08Go Ahead Eagles – Anderlecht O-233-1

Erik van Luttikhuizen
HOOFDREDACTEUR - - Momenteel bekleedt de 55 jarige Erik de functie van hoofdredacteur en is dagelijks werkzaam op de hoofdredactie in Wijhe. - - Daarnaast is de geboren en getogen Deventenaar (onbezoldigd) actief als verslaggever bij alle Go Ahead Eagles wedstrijden. Dat verslag is wekelijks te horen in Salland Sport.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer