Koningsdag braderie Diepenveen

27 april, Koningsdag, de dag waar wij als Stichting Braderie Diepenveen al twee jaar naar uitkijken! Alles wijst er voor nu op dat er op Koningsdag in Diepenveen er een nieuwe editie kan worden bezocht van de Koningsdag braderie.

Wees op 27 april van harte welkom om hapje en drankje te doen en rond te neuzen bij de ruim 300 marktkramen. Naast de marktkramen zijn er ook diverse activiteiten en een kleedjesmarkt gepland door het Oranje Comité. De braderie is geopend tussen 10:00 en 17:00.

Kijkt u zelf ook nog eens goed op zolder en in de schuur?! Wellicht kunt u ook nog zaken doen op Koningsdag! Een kraam huren kan nog tot 1 april! Reserveren kan via onze website www.braderiediepenveen.nl

Vind u het leuk om ons te komen helpen? Wij kunnen alle hulp gebruiken! Aanmelden als vrijwilliger kan ook via onze website www.braderiediepenveen.nl/vrijwilliger

Wij zien u graag op 27 april in Diepenveen!

Marcel Schaufeli
Marcel Schaufeli
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,021VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer