Kom, beleef De Hartkamp

Onder dit motto organiseren Carinova woonzorglocatie De Hartkamp en het wijkcentrum Raalte Zuid, het Centraal Hart, een bruisende doe- en beleefdag. De dag is voor iedereen uit de wijk, belangstellenden, bewoners en familie. Er is door de organisatie veel energie gestoken in het samenstellen van een programma dat veel mensen aanspreekt, jong en oud. Iedereen is van harte welkom op zaterdag 15 juni van 11.00 – 15.00 uur aan de Jan van Arkelstraat 15 te Raalte.

Binnen en buiten

Rond De Hartkamp ligt een prachtige belevings- en beweegtuin. De tuin is vrij toegankelijk voor iedereen, ook met een rolstoel of rollator gemakkelijk te belopen. Er zijn diverse wandelroutes. In de tuin zijn ook diverse FIT+ beweegtoestellen die uitdagen tot bewegen. Fysiotherapie is met advies aanwezig om conditie, lenigheid, uithoudingsvermogen, balans en coördinatie verder te verbeteren. In de tuin treft u ook een fraaie Jeu de Boules baan aan waar demonstraties worden gegeven. In de moestuin is een mogelijkheid een fraai insectenhotel te bouwen. En dan zijn er nog diverse andere spelactiviteiten. Op het terras kunt u genieten van koffie/thee, poffertjes, ijs en muziek.

Binnen de Hartkamp is er ook veel te zien. U kunt een appartement met eigen ogen bekijken. In woning K wordt voor belangstellenden een rondleiding georganiseerd. In het Grand Café bent u van harte welkom voor handmassage/nagelverzorging, of meer creatief voor schilderen en handwerken. Tevens zijn er diverse informatie stands.

Bij de behandeldienst van de Hartkamp kunt u zien wat men allemaal in huis heeft om u zoveel mogelijk zelfredzaam te maken. Bij de fysio kunt u meedoen aan een balans meting of Silver Fit activiteit.

Kortom De Hartkamp en het Centraal Hart zijn zeker een bezoekje waard op

zaterdag 15 juni. Kom, beleef De Hartkamp.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*