Knallend de zomer in met Nie Wies in De Kuip

Colmschate – Ga knallend de zomer in met de Sallandse rockband Nie Wies op zaterdag 25 juni in Gemeenschaphuis De Kuip. In de concertreeks Live in De Kuip staat deze band op het grote podium in de sporthal. Kaarten zijn voordeliger in de voorverkoop op de website van De Kuip.

Rocken met Nie Wies

An de kant! Nie Wies kump d’r an! Het høkende viertal feest er onmeunig op los wanneer het de bühne betreedt. Deze band is een heuse festivalsensatie. Nie Wies gaat als een jukebox via eigen dialectrock naar vol zwetende pure Engelstalige rock ’n roll. Van foute medleys in een rock ’n roll jasje tot stadionknallers die het tentdoek doen wapperen. Van meezingers naar scheurende gitaren en van swingende rock classics naar de grootste monsterhits van de beste rock legends. Naast covers brengt de band ook haar eigen nummers uit als ‘Deerntjen van de merchandise’ of ‘De rodeo’.

Het concert vindt plaats met een grote lichtshow en muziekspektakel in de sporthal van De Kuip. De deuren gaan open om 20 uur en om 21 uur begint het concert. Alle informatie en kaarten zijn te vinden via 50jaar.de-kuip.nl/nie-wies/. U vindt Gemeenschapshuis De Kuip aan de Bloemendalsweg 1b in Colmschate (Deventer).

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,017VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer