Kerstconcert in de H. Kruisverheffingsbasiliek


Dit jaar houdt het Gemengd koor van de H. Kruisverheffingsbasiliek in Raalte op27 december 2009 (om 15.30 uur) haar traditionele kerstconcert.

Dit jaar in samenwerking met het Wijhes Mannenkoor. Een koor bestaande uit 55 heren.

 

Afwisselend zullen beide koren diverse werken ten gehore brengen.

Tussen de liederen door zal er ruimte zijn voor enkele muzikale intermezzo?s, uitgevoerd door het strijkersensemble onder leiding van Dieuwertje Wanders. Dit ensemble zal ook het Gemengd Koor van de Kruisverheffing begeleiden. Tevens wordt het Gemengd Koor ondersteund door het continuo orgel, dat bespeeld wordt door Jan Wanders.Verdere muzikale intermezzo?s worden verzorgd door Gerrit Koele aan de piano en Yvonne Schreurs op dwarsfluit.

 

Het Wijhes mannenkoor zal muzikaal ondersteund worden door piano en dwarsfluit. Verder zullen diverse solisten hun medewerking aan het concert verlenen. Ook zal er aandacht zijn voor samenzang van diverse liederen. Het Gemengd Koor van de Kruisverheffing staat onder leiding van Gerlinde Hulshof, het Wijhes Mannenkoor staat onder leiding van Bea Schreurs.

Het concert op zondag 27 december begint om 15.30 uur, de toegang is gratis, wel zal er aan eind een deurcollecte worden gehouden ter bestrijding van de gemaakte kosten.

 

Graag verwelkomen wij u op ons concert

Sportnieuws uit de regio Salland

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie