1.7 C
Deventer
vrijdag, januari 21, 2022

Kerstavond vier je met Salland1

Salland1 zendt op Kerstavond maar liefst drie kerk diensten uit live uit op TV, voor iedereen wat wils richting een ultiem Kerstfeest.

In deze Corona-periode, vol met beperkingen, is een bezoek aan een Kerstavond dienst of mis nagenoeg uitgesloten. Om toch uw Kerst compleet te maken, pakt Salland1 uit met drie verschillende diensten op de avond en nacht van 24 december aanstaande.

Salland1 trapt af met de Emmanuel Gemeente uit Deventer. Live, vanaf 20:00 uur, zenden we hun volledige Kerstdienst uit van deze Evangelische Gemeente. Een show met dans, veel traditionele livemuziek met een enorme band en veel zangers en zangeressen en natuurlijk een boodschap. Voorganger Peter De Leau zal de dienst leiden.

En om 22:30 uur live de Kerstavonddienst vanuit de Lebuïnuskerk in Deventer.

Om 00:00 uur volgt de dan de nachtmis. Meer details volgen spoedig vanuit Raalte.

Kortom, Kerst-avond vier je met Salland1, drie diensten op de avond voor Kerst, live op TV bij Salland1. Salland 1 bekijk je onder meer via kanaal 40 (ZIGGO) en 1391 (KPN).

Erik van Luttikhuizen
Vrijwilliger Erik van Luttikhuizen is op vele fronten actief. De ruim 50 jaar leden geboren Deventenaar kwam mee in 2021 toen DeventerRTV zijn zendmachtiging overdroeg aan Salland1. Ondertussen is Erik niet alleen organisatorisch intern actief, hij verzorgt ook de live verslagen van de Go Ahead Eagles wedstrijden in het sportprogramma Salland Sport. Daarnaast is hij auteur voor de website, interviewer en programmamaker.

Als je toch bezig bent!

Stay Connected

812FansLike
1,937VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer