Kerkdiensten live op TV

Vanaf komende zondag zendt Salland1 iedere zondagochtend een kerkdienst uit. Deze diensten komt live vanuit De Emmanuel Gemeente in Deventer. De dienst start om 10:30 uur.

De Emmanuel Gemeente is een snelgroeiende Evangelische Gemeente in Deventer. De samenkomsten zijn dynamisch, inspirerend en verrassend anders dan een traditionele kerkdienst. Zo is de muziek altijd live met een voltallige band en de sfeer vrijmoedig en levendig.

Salland maakte op Kerstavond voor het eerst kennis met de populaire kerk uit Deventer. Toen zond Salland1 live uit vanaf hun locatie aan de Koningin Julianastraat te Deventer. Getuige de vele positieve reacties was het niet alleen een goede dienst en uitzending, maar ook zeker voor herhaling vatbaar.

Op zondag 2 januari verzorgt de kerk een Nieuwjaarsdienst met medewerking van Keesjan Valk en Marc Koehl. De dienst zal geleidt worden door de aimabele voorganger Peter de Leau

De Emmanuel Gemeente is een zeer actieve kerk, zo hebben ze een leuke Instagram account en zijn de zondagdiensten van deze eigentijdse kerk ook live te volgen middels hun Facebook en YouTube account. Daarnaast zijn de zondagdiensten allemaal terug te luisteren, dat kan ook met interessante podcasts.

Onderstaand is de Kerstavond dienst nogmaals terug te kijken…

Erik van Luttikhuizen
Vrijwilliger Erik van Luttikhuizen is op vele fronten actief. De ruim 50 jaar leden geboren Deventenaar kwam mee in 2021 toen DeventerRTV zijn zendmachtiging overdroeg aan Salland1. Ondertussen is Erik niet alleen organisatorisch intern actief, hij verzorgt ook de live verslagen van de Go Ahead Eagles wedstrijden in het sportprogramma Salland Sport. Daarnaast is hij auteur voor de website, interviewer en programmamaker.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,017VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer