Jozefschool wint opnieuw Albert Heijn Tafeltennisscholierentoernooi

Woensdag 27 december 2017 deden 20 Wijhese basisscholieren (groep 5 tot en met 8) mee aan het Albert Heijn Scholieren Tafeltennistoernooi in het clubgebouw van TTV Wijhe. N aeen ochtend vol spannende wedstrijden bleek de Jozefschool opnieuw de beste en prolongeerde de schoolwisselbeker. 
De kinderen speelden in twee verschillende categorieën: groepen 5/6 en de groepen 7/8. In beide leeftijdsgroepen werden eerst poulewedstrijden gespeeld. Via kruisfinales, een grote en een kleine finale werden uiteindelijk de prijswinnaars bekend. Fieke Nijkamp en Niek Esselink waren de beste van hun categorie.
Uitslag Groep 5 en 6 jongens/meisjes: 
1) Fieke Nijkamp
2) Ypke Kranendijk
3) Daniëlle Mulder
4) Sten Dollenkamp

Uitslag groep 7 en 8 jongens/ meisjes:  
1) Niek Esselink
2) Gijs Woesthoff
3) Puk Nijkamp
4) Daantje van Zanten

Uitslag schoolbeker
1) Jozefschool
2) Peperhof
3) Matzerschool

Albert Heijn Kindertafeltennisfeest 
Op woensdag 3 januari deden kinderen van de groepen 3 en 4 van de Wijhese basisscholen bij TTV Wijhe mee aan het Albert Heijn Kindertafeltennisfeest. Zij deden allerlei behendigheidsspelletjes ter voorbereiding op het echte tafeltennissen, zoals het mikken van de bal in een doos, door poortjes en in een paraplu. Ook het slalommen met een bal en het scoren van zoveel mogelijk punten in de gatenkaas bleken leuke en lastige spelletjes waar de kinderen enthousiast aan meededen. Aan het eind van het spelletjescircuit konden de punten worden opgeteld & bleek Jelle Wiegel de winnaar. Naast de prijsjes voor de hoogste scores werden er ook vier vrijkaartjes van Ballorig onder de kinderen verloot. Zowel de organisatie als alle kinderen kijken terug op een leuke en geslaagde ochtend.

1) Jelle Wiegel
2) Roemer Hilarides
3) Maren Dollenkamp
4) Stijn van Maren

Op de website van TTV Wijhe staan foto’s van beide evenementen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie