Joint venture Hulp bij het Huishouden


Per 23 december 2009 is Carinova een joint venture aangegaan voor Hulp bij het Huishouden met Assist Zorg in Huis, een dochteronderneming van Vebego.

 

In de nieuwe organisatie met de naam Carinova Huishoudelijke Hulp heeft Carinova een meerderheidsbelang. Carinova en Assist Zorg in Huis verwachten door slimme bedrijfsvoering snel positieve resultaten te kunnen boeken in de markt van Huishoudelijke Verzorging.

 

 

 

De ontwikkelingen in de Wmo stelt Carinova voor de opgave zich anders in te richten. Daarnaast hebben, sinds de invoering van de Wmo, grote facilitaire bedrijven zich op de (thuis)zorgmarkt begeven. Assist Zorg in Huis is een partij die joint venture?s aangaat met bestaande (thuis)zorgorganisaties. Door een uitgekiende bedrijfsvoering kan worden voldaan aan alle eisen die cliënten en gemeenten stellen.

 

Het verschil zit niet in het werk bij de mensen thuis. Daar blijft de hulp van Carinova het vertrouwde gezicht. Het verschil zit in de ondersteunende diensten. De ondersteunende diensten zijn tot het hoogst noodzakelijke teruggebracht. Carinova Huishoudelijke Hulp is een platte organisatie waar de relatiemanager de spin in het web is.

Daarbij maakt de relatiemanager gebruik van een slim ICT-systeem ontwikkeld door Assist Zorg in Huis. Met dit systeem is alle informatie digitaal beschikbaar. De huishoudelijk hulp kan bijvoorbeeld al zijn/haar persoonlijke informatie inzien op een eigen webpagina. Informatie over bijvoorbeeld vakantiedagen, salarisbetalingen maar ook werkroosters zijn zo digitaal beschikbaar, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

 

Beide partijen zijn ervan overtuigd dat zij met deze nieuwe bedrijfsvoering een nog betere kwaliteit kunnen leveren voor een marktconforme prijs. Carinova onderscheidt zich van andere thuiszorgorganisaties door haar jarenlange hoge klantenwaardingen. Samengevat zullen cliënten, medewerkers en opdrachtgevers hun voordeel doen met de nieuwe organisatie Carinova Huishoudelijke Hulp die per1 januari 2010 volledig operationeel is.

 

Carinova is een grote thuiszorgorganisatie en onderdeel van de Carinova Leiboom Groep.

Binnen deze groep kan zowel intra- als extramurale zorg worden geleverd.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie