Johan Derksen voegt gitarist en zanger Erwin Nyhoff toe aan zijn theatertournee

Na een jaar niet te kunnen touren, komt eind september de theatershow van Johan Derksen The Sound of the Blues & Americana terug naar de theaters. Speciaal voor deze gelegenheid wordt de line-up uitgebreid met niemand minder dan gitarist en zanger Erwin Nyhoff.

Hij werd bekend als zanger, gitarist en liedjesschrijver van The Prodigal Sons en scoorde hits met ‘You Still Think’, ‘Cool it’ en ‘Nights in White Satin’. Nyhoff stond op prestigieuze festivals, haalde de finale bij de tweede editie van The Voice of Holland en deed voorprogramma’s van legendarische acts als Pearl Jam, Alanis Morissette en The Jayhawks. Hij maakte indruk bij Tony Joe White (Rainy night in Georgia, Steamy windows), Scotty Moore en D.J. Fontana (gitarist en drummer van Elvis Presley in zijn beste periode) en Mick Taylor (gitarist Rolling Stones, Bob Dylan) waarmee hij samen componeerde en optrad. Ook trad hij op met Vini ‘Mad Dog’ Lopez en Jake Clemons van Bruce Springsteen’s E-Street band.

Met deze historie zorgt Erwin Nyhoff voor een uitstekende toevoeging aan de line-up van de theatershow van Derksen, waarin eer wordt gedaan aan de sound van de blues en americana. Naast Nyhoff bestaat de internationale line-up uit de volgende namen: Malford Milligan, Sean Webster, Laurence Jones, Hilde Vos, AJ Plug, Erwin Java, Jack Hustinx, Eric van Dijsseldonk, Roel Spanjers, Roelof Klijn en Fokke de Jong. The Sound of the Blues & Americana is te zien op donderdag 27 januari in Rabo Theater De Meenthe in Steenwijk, aanvang 20.00 uur.

Marcel Schaufeli
Een leuk nieuwtje? Grappig filmpje? Of een hele goede tip? Gooi het gerust bij ons over de heg! Volledig anoniem, maar plaats je contactgegevens er wel bij, zeker als je een vraag hebt waar we op moeten reageren. We publiceren nooit je naam zonder dat je dit wilt. Tenzij je dat juist wilt. Mail ons gerust op onlineredactie@salland1.nl!

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer