Jasper van ‘t Hoff & friends spelen blues in het Holstohus

Jasper van ‘t Hof, een jazz-muzikant (76) maakt op donderdag 2 november een uitstapje naar een ander genre, namelijk blues. Hij neemt hievoor een aantal muzikale vrienden mee, waaronder gitarist Tom Veltien, drummer Caesar Zuiderwijk, bekend van Golden Earring.

“Jasper is zo’n ontzettende kunstenaar en hij gaat maar door,” vertelt Marijn Ooijman, programmeur en muzikant. Blues spelen is voor hem echt een uitdaging. Zijn nieuwe album komt op 1 maart 2024 uit. Caesar en Jasper kennen elkaar van het eerdere project ‘Labyrinth’ in 1985, destijds samen met Julia Lo’Ko.

Meer muzikale vrienden
Een van de beste jonge gitaristen van nu, Tom Veltien en bluesaward winnaar Big Bo treden ook op deze avond. Tevens zal Britt de Jong aansluiten, een zangeres met blueskwaliteiten uit de regio. Al met al dus een veelbelovende line-up.

Wat kan het publiek verwachten?
“Naast de individuele muziekkwaliteiten kan het publiek een Chicago-blues-sfeer verwachten. We hebben wat liedjes uitgewisseld en de toonsoort onderling bepaald, die gaan we ten gehore brengen,” vertelt Marijn enthousiast. Zelf speelt hij ook mee deze avond.

Kaarten á € 15,- [in de voorverkoop] voor deze unieke show zijn te koop via: www.uthuus.nl

Donderdag 2 november | Aanvang: 20:30 uur (zaal open 20:00 uur)
Locatie: Theaterzaal in Holstohus | Jan Schamhartstraat 5, Olst
Tickets à € 15,- in de voorverkoop via www.uthuus.nl. Tickets aan de kassa € 17,50

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer