Jandino Asporaat en Tukkerware party in het HOFtheater

Deze week staan er twee cabaretvoorstellingen op het programma van het HOFtheater. Op vrijdag 25 september komt Jandino Asporaat langs met zijn voorstelling ‘Opgefokt’. Op zaterdag 26 september en zondag 27 september komen Thijs Kemperink, Ernest Beuving & André Manuel met hun voorstelling ‘Tukkerware Party’.

Jandino Asporaat – Opgefokt

Ik heb nooit gedacht dat ik het zou zeggen, maar vroeger was alles beter..!! Oh god, ik ben oud geworden. Iedereen ratelt maar door over lang leven. Nog iets, wat ik nooit had gedacht te zeggen, maar komt ie toch: ‘het gaat niet om de lengte, maar wat je ermee doet.’


Nee ik laat me niet langer opfokken. Ik ga lief hebben als mijn moeder en feesten als mijn vader. Lachen als mijn opa, koken en vreten als mijn oma. Kortom, ik ga lekker leven, ze zoeken het maar uit. Ik ben Opge(fokt) wekt

Er zijn nog een enkele kaarten beschikbaar voor Jandino Asporaat – Opgefokt op vrijdag 25 september, om 19:00 uur en 21:30 uur in het HOFtheater. De kaarten kosten € 24.00 per stuk.

Thijs Kemperink, Ernest Beuving & André Manuel – Tukkerware Party

Thijs Kemperink, Ernest Beuving & André Manuel organiseren een ware Tukkerware Party.

Het product: Drie Twentse goden die graag ‘out of the bokse’ denken. Maar een Tukker giet nooit kapot, dus denk voor aanschaf goed na: ie zit er veur de rest van oew leven mee. Hoe meer personen er aanwezig zijn op de party, des te goedkoper is de Tukker te leveren. Na de party is er ruimte genoeg om Tukkers uit te proberen en te kijken of het een toevoeging kan zijn in uw huidige huishouden. Overal waar ‘tu’ voor staat is niet goed, behalve: Tukkerware!

Er zijn voor de Tukkerware Party alleen nog enkele tickets beschikbaar voor zondag 27 september, om 15:00 uur. De kaarten kosten € 20.00 per stuk.

Kaartverkoop
Kaarten bestellen kan via de website www.HOFtheater.nl of telefonisch op maandag t/m vrijdag tussen 10 en 13 uur via 0572 361 361. Langskomen bij de theaterkassa kan enkel op afspraak, om wachtrijen te voorkomen. Een afspraak maken kan door te mailen naar info@HOFtheater.nl of te bellen naar bovenstaand telefoonnummer. Kijk voor meer informatie op www.HOFtheater.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie