Jaarlijkse herdenking ‘Memorial Garden’ Go Ahead Eagles stadion

Aanstaande zaterdagavond is de eerste competitiewedstrijd van Go Ahead Eagles voor het nieuwe seizoen. Voorafgaand is de jaarlijkse herdenking bij de Memorial Garden naast de hoofdpoort van De Adelaarshorst.

Het ‘Kippenhok’ is een groep fanatieke supporters die niet schromen hun handen uit de mouwen te steken voor de club. Zo hebben zij de Memorial Garden gerealiseerd, officieel geopend in 2019. Het is een plek om overleden Go Ahead Eagles supporters te herdenken en te eren.

Herdenking
Voorafgaand aan iedere eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen organiseert het Kippenhok een jaarlijkse herdenking en bloemlegging voor de overleden supporters. Zo ook zaterdagavond vanaf 19:30 uur. Aansluitend zal er voor aanvang van Go Ahead Eagles vs. FC Volendam ook een minuut stilte in acht worden genomen.

Onderstaand de oproep richting de Kowet-supporters…

Foto: Go Ahead Eagles – Erik Pasman

Erik van Luttikhuizen
HOOFDREDACTEUR - - Momenteel bekleedt de 55 jarige Erik de functie van hoofdredacteur en is dagelijks werkzaam op de hoofdredactie in Wijhe. - - Daarnaast is de geboren en getogen Deventenaar (onbezoldigd) actief als verslaggever bij alle Go Ahead Eagles wedstrijden. Dat verslag is wekelijks te horen in Salland Sport.

Als je toch bezig bent!

Volg jij Salland1 al?

812FansLike
1,499VolgersVolg
2,074VolgersVolg
3,500AbonneesAbonneer